ضرورت آمادگی مراکز درمانی برای مقابله با آنفولانزا

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۲۲:۲۰ کد : ۶۶۷۹ اصلی معاونت بهداشتی

ضرورت آمادگی مراکز درمانی برای مقابله با آنفولانزا

دکتر نادر زرین فر متخصص بیماری های عفونی در کنفرانس پیشگیری و کنترل بیماری آنفولانزا بر ضرورت آمادگی مراکز درمانی برای مقابله با این بیماری تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ کنفرانس پیشگیری و کنترل بیماری آنفولانزا با حضور پزشکان ، بهورزان و کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

دکتر نادر زرین فر متخصص عفونی که سخنران اصلی این کنفرانس بود در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: هدف از این کنفرانس ارایه اطلاعات جدید در حوزه بیماری های آنفولانزا بود که با توجه به اینکه در فصل سرما این بیماری شیوع پیدا میکند پزشکان و کارشناسان حوزه بهداشت و درمان چه نکاتی را باید رعایت کنند.

وی افزود: پزشکان و مراکز درمانی باید آماده باشند و آنفولانزا نوع خطرناک را هرچه سریعتر تشخیص دهند تا بیمار روند درمان موثر را طی کند.

کلید واژه ها: انفولانزا بیماری عفونی