سفیران سلامت، جهادگران درمان

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۲۲:۳۴ کد : ۶۶۸۰ اصلی معاونت بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ هر ماه ۲۰ هزار نفر از ساکنان مناطق محروم استان از خدمات رایگان بهداشتی، درمانی بسیج جامعه پزشکی بهره مند می شوند.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت: سه هزار نفر پزشک وکادر درمانی وبهداشتی استان مرکزی به عضویت بسیج جامعه پزشکی درآمدند که با حضور در مناطق محروم استان هر ماه به ۲۰ هزار نفر خدمات بهداشتی ودرمانی رایگان ارائه می دهند.

دکتر جباری گفت: تیم های پزشکی ودرمانی در قالب اردوهای جهادی طرح شهید دکتر رهنمون با حضور در مناطق روستایی محروم وحاشه شهرهای بزرگ استان  اقدام به ویزیت بیماران، مشاوره مامایی، مشاوره روانشناسی وخدمات بهداشت محیط  به صورت رایگان می کنند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال حدود ۱۷۰ گروه بهداشتی ودرمانی جهادی در مناطق محروم حاضر شدند که اجرای طرح غربالگری وشناسایی بیماری های دیابت وفشار خون در این مناطق از جمله دیگر اقدامات این گروه های جهادی بوده است.

کلید واژه ها: بسیج جامعه پزشکی