کارگاه عفونت بیمارستانی و مقاومت میکروبی ، سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی، ۱۰ آذر ماه

۱۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۸ کد : ۶۷۱۶ اصلی معاونت بهداشتی

کارگاه آموزشی کنترل عفونت و مقاومت میکروبی، سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی، ۱۰ آذر ماه

این کارگاه آموزشی یکشنبه ۱۰ آذر ماه در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
کارگاه آموزشی عفونت بیمارستانی و مقاومت میکروبی با همکاری مدرسین کشوری و با امتیاز بازآموزی از سامانه جامع آموزش مداوم برای گروه هدف پزشک، پرستار، کارشناس مسوول بیماری های واگیر، کارشناس مسوول و کارشناس بهداشت محیط، کارشناس بهداشت محیط بیمارستان ، مترون و سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان، متخصصین داخلی، عفونی و زنان تشکیل شد.
دکتر اسماعیلی ، معاون فنی مرکز بهداشت استان مرکزی اهداف برگزاری کارگاه را بیان کرد.
سخنرانان کارگاه مهندس پزشکی  کارشناس مسئول برنامه عفونت های بیمارستانی مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت، دکتر سیفی متخصص و طراح نرم افزار مراقبت از عفونت بیمارستانی و دکتر موسوی کارشناس مسوول برنامه مقاومت میکروبی مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت بودند.
محورهای سخنرانی در این کارگاه شامل:برنامه کشوری نظام مراقبت عفونت بیمارستانی ، تعاریف عفونت بیمارستانی، بیماریابی و مقاومت میکروبی بود.

کلید واژه ها: عفونت بیمارستانی مقاومت میکروبی