کمیته HSR، سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی ، ۲۴ دی ماه

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۷ کد : ۷۳۱۵ اصلی معاونت بهداشتی
کمیته HSR، سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی ، ۲۴ دی ماه

کمیته HSR  در روز سه شنبه مورخ 24/10/98 از ساعت 13:30 لغایت 15 عصر با حضور معاون بهداشتی، مدیر گروه گسترش شبکه، رئیس گروه بیماریها، رئیس گروه سلامت روان، کارشناس مسئول بلایا ، مدیر گروه بهداشت محیط، کارشناس آموزش سلامت معاونت بهداشتی  ، رئیس دانشکده بهداشت، دکتر قناد زاده عضو هیات علمی دانشگاه و آقای احمدلو از پرسنل بیمارستان ولیعصر با هدف بررسی پروپوزال های " بررسی تاثیر قصه گویی بر خود مراقبتی در دانش آموزان دختر دوره ابتدایی" و " ارزیابی کیفی ساختمان خانه های بهداشت اراک" برگزار گردید .

در پایان جلسه مقرر گردید :

1. پروپوزال " بررسی تاثیر قصه گویی بر خود مراقبتی در دانش آموزان دختر دوره ابتدایی" توسط مجری محترم برای اعضاء کمیته تبین شد. با توجه به تائید اعضا مقرر شد در سامانه پژوهان بارگذاری گردد.
  2. پروپوزال " ارزیابی کیفی ساختمان خانه های بهداشت اراک " توسط مجری محترم برای اعضاء کمیته تبین شد. با توجه به موارد مطرح شده مقرر شد پس از اصلاح و هماهنگی با گروه گسترش و بلایا در کمیته بعدی مجدد طرح گردد.
  3. باتوجه به تصویب طرح " راه اندازی نظام ثبت سرطان مبتنی بر جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی اراک" در کمیته HSR این معاونت به تاریخ 96/10/24و متعاقبا تائید و تصویب آن در کمیته اخلاق و HSR دانشگاه؛ همکار محترم سرکارخانم شاه محمدی که از مجریان اصلی طرح می باشد در ثبت طرح در سامانه پژوهان حذف شده اند. خواهشمند است نسبت به اضافه کردن نامبرده بعنوان "مجری طرح"  اقدام گردد.

کلید واژه ها: HSR ارزیابی کیفی ساختمان