وبینار وزارتی آموزش پیشگیری بیماری های حاد تنفسی بویژه کرونا ویروس در مدارس، سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی ، ۲۱ بهمن ماه

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۱ کد : ۷۶۴۱ اصلی معاونت بهداشتی
وبینار وزارتی آموزش پیشگیری بیماری های حاد تنفسی بویژه کرونا ویروس در مدارس با حضور معاون بهداشت، معاون فنی، رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس ، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان مرکزی و کارشناس مسوول بهداشت اداره کل اموزش وپرورش

ارتباط ویدئویی معاون بهداشت وزارت بهداشت و معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با معاونان بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی و معاونان تربیت بدنی و سلامت ادارات کل آموزش و پرورش استان ها درباره کرونا در روز سه شنبه مورخ ۲۱ بهمن ماه از ساعت ۱۴:۳۰ صورت پذیرفت. در این جلسه موارد ذیل مطرح گردید:

آخرین سیمای کرونا در ایران و جهان ترسیم شد. ۱۱ میلیون چینی در شهر "ووهان" به طور کامل و ۵۹ میلیون چینی در استان "هوبای" به طور نسبی در قرنطینه قرار دارند.

هم اکنون ۲۴ کشور جهان درگیر کرونا ویروس بوده و ۹۱۰ نفر کشته شده‌اند و بیش از ۴۰ هزار نفر درگیر این بیماری هستند و  تا این لحظه کرونا وارد کشور نشده است و دانشگاه های علوم پزشکی مرزی، حداکثر تلاش خود را در جهت تمهیدات لازم برای پیشگیری ازابتلا به کرونا به کار گرفته شده است.

در فرودگاه امام ( ره) علاوه بر تب سنجی، دوربین های حرارتی نصب شده که این کار در فرودگاه های بین المللی مشهد، شیراز ، اصفهان و تبریز نیز انجام گرفته یا در دست انجام است.

کلید واژه ها: دوربین های حرارتی قرنطینه