برگزاری سومین دوره آموزشی آشنایی با سرطان وعوامل تاثیرگذار قابل اصلاح بر میزان بروز آن، ۱۴ شهریور ماه

۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۴ کد : ۸۳۴ اصلی معاونت بهداشتی
برگزاری سومین دوره آموزشی آشنایی با سرطان وعوامل تاثیرگذار قابل اصلاح بر میزان بروز آن،  ۱۴ شهریور ماه

سومین جلسه آموزشی آشنایی  با سرطان و عوامل تاثیرگذار قابل اصلاح بر میزان بروز آن ،در روزچهارشنبه به تاریخ 1397/6/14 در سالن اجتماعات پیشگیری اداره کل بهزیستی استان مرکزی با حضور بیش از 95 نفر از کارکنان این مجموعه تشکیل گردید.

با توجه به ضرورت آشنایی کارکنان سازمان ها وادارات با سرطان وعوامل تاثیرگذار قابل اصلاح بر میزان بروز آن:(پیشگیری وکنترل مصرف سیگار ودخانیات ،پیشگیری از کم تحرکی،پیشگیری وکنترل مصرف الکل،تغذیه سالم،پیشگیری از چاقی واضافه وزن،پیشگیری وکنترل استرس و.....) در راستای افزایش سواد سلامت این گروه از افراد جامعه،سومین جلسه آموزشی آشنایی با سرطان وعوامل تاثیرگذار قابل اصلاح برمیزان بروز آن برگزار گردید.

این دوره آموزشی در راستای اجرای مداخلات مبتنی بر اولویت های منطقه ای سرطان در برنامه پیشگیری و کنترل سرطان و اجرای بندهای تفاهم نامه همکاری آموزشی فی مابین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک و انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان مرکزی با بهره مندی از عضو محترم کمیته تخصصی آموزشی انجمن تبسم (متخصص آسیب شناسی آقای دکتر مرتضی صدیقی ) واعضای محترم آموزشی معاونت بهداشت دانشگاه (رئیس گروه بیماری های غیرواگیرخانم دکتر میرشفیعی)و مرکز بهداشت شهرستان اراک با هماهنگی و نظارت کارشناس برنامه پیشگیری و کنترل سرطان معاونت بهداشت دانشگاه  علوم پزشکی اراک اجرایی گردید.

کلید واژه ها: اولویت های منطقه ای کنترل سرطان آسیب شناسی آشنایی با سرطان