کنفرانس علمی یک روزه پیشگیری وکنترل بیماری های غیرواگیر(ایراپن )

۱۱ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۲ کد : ۸۸ اصلی معاونت بهداشتی
کنفرانس علمی یک روزه پیشگیری وکنترل بیماری های غیرواگیر(ایراپن )
کنفرانس علمی یک روزه پیشگیری وکنترل بیماری های غیرواگیر(ایراپن )به همت گروه پیشگیری وکنترل بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک در روز یک شنبه به تاریخ 10/4/1397 برگزار گردید.
این دوره آموزشی دارای امتیاز آموزش مداوم ویژه پزشک (عمومی وپزشک خانواده) وامتیاز آموزش ضمن خدمت ویژه کارشناس (مبارزه با بیماری هاواگیر وغیرواگیر) - تغذیه - پرستاری - مامایی -آموزش سلامت -  مربی مبارزه با بیماری ها  مرکز آموزش  بهورزی - بهداشت عمومی- بهداشت محیط –بهداشت حرفه ای) می باشد.
هدف از برگزاری این کنفرانس افزایش مهارت وتوانمندی علمی گروه هدف برنامه با پیشگیری وکنترل بیماری های غیرواگیر در راستای اجرای مداخلات اساسی بیماری های غیرواگیر در نظام مراقبت های بهداشتی اولیه ایران (ایراپن)بوده است.
برنامه از ساعت 8:30 طبق برنامه زمانی با حضور بیش از 150 نفر از گروه هدف برنامه در سالن همایش معاونت بهداشت دانشگاه تشکیل گردید .شرکت کنندگان این کنفرانس با اهمیت برنامه پیشگیری وکنترل بیماری های غیرواگیر(ایراپن)،پیشگیری وتشخیص زودهنگام وغربالگری سرطان روده بزرگ،پستان ودهانه رحم،پیشگیری وکنترل دیابت ،پیشگیری وکنترل فشارخون بالا ،اختلال چربی خون وبیماری های قلبی عروقی،برنامه ارتقای فعالیت بدنی،پیشگیری وکنترل اختلالات مصرف الکل ودخانیات،مراقبت های تغذیه ای توسط اساتید ومتخصصین مربوطه آشنا شدند.