دوره آموزشی آشنایی با سرطان ‌عوامل تاثیرگذار قابل اصلاح بر میزان بروز آن ، اداره کل امور مالیاتی استان مرکزی، ۲۱ شهریور ماه

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۰ کد : ۸۹۸ اصلی معاونت بهداشتی
‍ ‍ برگزاری چهارمین دوره آموزشی آشنایی با سرطان وعوامل تاثیرگذار قابل اصلاح بر میزان بروز آن

چهارمین جلسه آموزشی آشنایی با سرطان وعوامل تاثیرگذار قابل اصلاح بر میزان بروز آن،در روزچهارشنبه به تاریخ 1397/6/21 در سالن اجتماعات اداره کل امور مالیاتی استان مرکزی با حضور بیش از 80 نفر از کارکنان این مجموعه وادارات وابسته به آن برگزار گردید.

با توجه به ضرورت آشنایی پرسنل سازمان ها وادارات با سرطان وعوامل تاثیرگذار قابل اصلاح بر میزان بروز آن:(پیشگیری وکنترل مصرف سیگار ودخانیات ،پیشگیری از کم تحرکی،پیشگیری وکنترل مصرف الکل،تغذیه سالم،پیشگیری از چاقی واضافه وزن،پیشگیری وکنترل استرس و.....) در راستای افزایش سواد سلامت چهارمین جلسه آموزشی آشنایی با سرطان وعوامل تاثیرگذار قابل اصلاح برمیزان بروز آن جهت گروه بانوان شاغل در این حوزه اجرایی گردید.

این دوره آموزشی در راستای اجرای مداخلات مبتنی بر اولویت های منطقه ای سرطان در برنامه پیشگیری و کنترل سرطان و اجرای بندهای تفاهم نامه همکاری آموزشی فی مابین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک و انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان مرکزی با بهره مندی از عضو محترم کمیته تخصصی آموزشی انجمن تبسم (متخصص انکولوژی-پرتودرمانی آقای دکتر رضوان حسینیان) واعضای محترم آموزشی معاونت بهداشت دانشگاه و مرکز بهداشت شهرستان اراک با هماهنگی و نظارت کارشناس برنامه پیشگیری و کنترل سرطان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک اجرایی گردید.قابل ذکر است در راستای این جلسه به طور مبسوط در زمینه اجرای خدمات نوین سلامت (ایراپن)وغربالگری وتشخیص زودهنگام سرطانها آموزش های لازم به شرکت کنندگان در جلسه فوق ارائه گردید.

کلید واژه ها: ایراپن مصرف الکل انکولوژی