بایدها و نبایدهای تغذیه روزه داران در روزهای کرونایی در ماه مبارک رمضان، رعایت اصول غذایی ویژه، برای همه از جمله مبتلایان به کرونا ضروری است.

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۸ کد : ۹۱۳۱ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۸۰۱

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا، رعایت اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان از اهمیت خاصی برخورداراست.

به گفته کارشناسان تغذیه روزه داری صحیح و رعایت رژیم غذایی مناسب در وعده های سحر و افطار در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است .

استفاده از یک برنامه غذایی صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است تا هم بتوان عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد.

در ماه مبارک رمضان رعایت اصول تغذیه صحیح در وعده های سحر و افطار و بعد از افطار نقش بسیار مهمی در سلامت افراد دارد.

تغذیه اصولی و صحیح به سیستم ایمنی بدن برای پیشگیری از ابتلا به کرونا کمک می کند.

باید توجه داشت که با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از گروه های غذایی و جایگزین های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی های مورد نیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین می شود.

رعایت تغذیه صحیح و مصرف منابع غذایی و انواع ویتامین ها و همچنین منابع غذایی حاوی آهن و روی که برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ لازم هستند.

توجه به تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان، ضمن کمک به وزه داری در این ماه به تقویت بدن دربرابر بیماری کرونا کمک می کند.

به گفته کارشناسان تغذیه سحری از مهم ترین وعده های این ماه مبارک است که نباید از برنامه غذایی روزه داران حذف شود.

با رعایت تغذیه صحیح و مصرف منابع غذایی حاوی انواع ویتامین ها و همچنین منابع غذایی حاوی آهن و روی و توجه به رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان، بیشتر از هر زمان دیگری اهمیت دارد. همچنین با وجود شیوع ویروس کرونا و اهمیت بالایی که سلامت سیستم ایمنی بدن برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا دارد، این اهمیت دو چندان می‌شود، بنابراین توجه به توصیه‌های تغذیه ای برای سلامت همه افراد ضروری است.


لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: تغذیه روزه داری بهداشت عمومی کرونا


نظر شما :