معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک: نخستین محموله واکسن آنفلوآنزا به استان مرکزی وارد شد

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۶ کد : ۱۲۱۸۳ اصلی معاونت بهداشتی

نخستین محموله واکسن آنفلوآنزا وارد کلانشهر اراک شده و توزیع عادلانه آن برای گروهای پرخطر در دستور کار است.

زنان بارداری که در مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های بهداشتی پرونده الکترونیک دارند، در اولویت دریافت واکسن آنفلوآنزا هستند و سایر زنان باردار نیز باید برای بهره‌مندی از این مزیت در اسرع وقت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت دهند.

زنان باردار دارای پرونده الکترونیک سلامت در اراک می‌توانند از فردا (دوشنبه) برای دریافت واکسن آنفلوآنزا به پایگاه‌های سلامت و مراکز جامع سلامت مراجعه کنند.

کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک که در مواجهه چهره به چهره با بیماران هستند نیز در اولویت دریافت واکسن آنفلوآنزا هستند و سهمیه لازم برای آنان پیش بینی شده است.

محموله دوم واکسن آنفلوآنزا نیز ظرف سه روز آینده به این دانشگاه علوم پزشکی اراک تحویل می‌شود که جامعه هدف دریافت کننده آن بیماران‌خاص، سرطانی‌ها و افراد با نقص ایمنی بالا خواهد بود.

تزریق واکسن آنفلوآنزا برای افراد عادی با سیستم ایمنی متعادل توصیه نمی‌شود و با توجه به شیوع موج سوم کرونا از اقشار مردم درخواست می‌شود که از ازدحام در مراکز بهداشتی برای تحویل واکسن خودداری کنند.

سهمیه‌ای از واکسن آنفلوآنزا برای  بخش خصوصی تعیین شده که شیوه توزیع و شرایط آن به‌زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

کلید واژه ها: پرونده الکترونیک واکسن آنفلوانزا