آخرین جزییات آمار کرونا در استان

۰۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۰ کد : ۱۴۶۷۵ اصلی معاونت بهداشتی
آخرین جزییات آمار کرونا در استان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تعداد موارد مثبت ویروس کرونا در استان مرکزی در هفته جاری نسبت به هفته گذشته ۲۵ مورد، موارد بستری ۳۱ مورد و موارد سرپایی ۲۵ مورد کمتر شده است اما موارد فوت در این هفته ۲ بیشتر شده است.

دکتر «علی علی‌محمدی» افزود: تاکنون پنج هزار و ۹۹۹ تست در استان مرکزی انجام شده که سه هزار و ۴۴۱ مورد آن توسط دانشگاه علوم پزشکی اراک انجام شده که ۴۷۴ مورد آن مثبت بوده است.

وی بیان کرد: ۲ هزار و ۱۴۳ مورد توسط دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام شده که ۱۰۸ مورد آن مثبت شناسایی شده و ۴۱۵ مورد نیز توسط دانشکده خمین انجام شده که ۶۱ مورد مثبت بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: انجام تست‌های رپیت شناسایی کرونا در استان مرکزی در هفته جاری نسبت به هفته گذشته، ۲۰ درصد افزایش یافته است.

علی‌محمدی تاکید کرد: شیوه نامه جدیدی برای چگونگی فعالیت تالارها از سوی ستاد مدیریت کرونا کشور در دستور کار است که در روزهای آتی ابلاغ می‌شود.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی معاون بهداشتی مدیریت کرونا