افزایش انجام تست های کرونا در استان مرکزی

۰۷ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۹:۳۹ کد : ۱۶۱۰۴ اصلی معاونت بهداشتی
افزایش انجام تست های کرونا در استان مرکزی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شمار بیماران کرونا مثبت استان در هفته چهارم اسفندماه سال گذشته ۶۶۰ نفر بود که مجموع این آمار در هفته نخست فروردین ماه امسال به ۷۹۱ نفر رسیده‌است.

دکتر «علی علیمحمدی» افزود: ۹۶ بیمار کرونایی هفته نخست فروردین ماه امسال در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان مرکزی بستری شدند درحالی که شمار بستری‌ها در هفته چهارم اسفند ماه پارسال  ۶۵ نفر بود.

وی شمار بیمارانی که خدمات سرپایی درمان کووید ۱۹ در هفته نخست فروردین ماه امسال دریافت کردند را ۶۹۵ نفر عنوان کرد و ادامه داد: تعداد مراجعان سرپایی کرونا استان در هفته چهارم اسفندماه سال گذشته ۵۹۵ نفر بوده‌است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سه بیمار کرونایی در هفته نخست امسال جان خود را از دست دادند درحالیکه شمار قربانیان این بیماری در هفته چهارم اسفندماه سال گذشته ۱۸ نفر گزارش شده است. آمار فوتی‌بیماران کرونایی در هفته نخست فروردین ماه جاری نسبت به آخرین هفته اسفندماه سال گذشته ۸۰ درصد کاهش دارد اما این مهم به معنای پایان کرونا نیست و پروتکل‌های بهداشتی باید با جدیت رعایت شود.

دکتر علیمحمدی خاطرنشان کرد: ۳۹ هزار و ۲۳۹ مورد تست سریع کرونا تاکنون در استان مرکزی انجام شده که ۲ هزار و ۹۵۶ مورد آن‌ مثبت بوده است.

کلید واژه ها: بیمار کرونایی معاون بهداشتی