پیام تبریک معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی بمناسبت روز جهانی ماما

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۳:۰۵ کد : ۱۷۰۲۳ اصلی معاونت بهداشتی
روز ماما، روز ارج نهادن به همکاران فرهیخته ای است که با صبر و عطوفت زندگی را معنا می بخشند، این روز فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت و همچنین قدردانی و تجلیل از خدمات خالصانه و زحمات خستگی ناپذیر عزیزانی است که همواره در راستای خدمات رسانی به مردم گام بر می دارند.
پیام تبریک معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی بمناسبت روز جهانی ماما

دکترعلیمحمدی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی بمناسبت 15 اردیبهشت ماه (5MAY) روز ماما پیام تبریکی صادر نمود .

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی متن پیام بشرح ذیل می باشد :

جامعه‌ی مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده‌ی پزشکی کشور، به واسطه مهارت، دانش، ایثار، اخلاص و معنویات خویش؛ که همواره نویدبخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده‌های ایرانی بوده و به ویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تأمین سلامت مادر و کودک، مایه‌ی مباهات نظام سلامت به شمار می‌آیند.

ماماها به عنوان سرباز خط مقدم نظام سلامت است که از بزرگترین شهرها تا کوچک ترین روستاهای کشور در خدمت برنامه های وزارت بهداشت هستند و در مراکز مشاوره مامایی، کلاس‌های آموزشی توانمندسازی دختران و زوج‌های جوان به صورت مشاوره پیش از ازدواج و در دوران بارداری و شیردهی در دسترس هستند. همه این تلاش ها نشان دهنده نقش روزافزون و غیر قابل انکار ماماها در ارتقا سطح سلامت باروری و بهداشت مادران و خانواده است.

شعار روز جهانی ماما در سال 1400 با عنوان بهبود شاخص ها با سرمایه گذاری بر روی ماماها" بیانگر این واقعیت است که حضور پر رنگ در تمام بحران ها و دغدغه‌ تامین سلامت تمامی گروه ها به ویژه مادران باردار از شاخصه های اصلی جامعه مامایی است . بی تردید پایداری خانواده ، استمراربالندگی،پویایی، جوانی وسلامت جمعیت در ایران فردا، ثمره تلاش بی دریغ امروز همکاران ماما خواهد بود.

ماماها در حالت طبیعی باید نگرانی و استرس مادر را در دوران بارداری و زایمان کنترل کنند و مراقب سلامت مادر و نوزاد باشند و در بحران کرونا در صورت مواجهه شدن با بیمار کرونایی وظیفه ماماهای عزیز است که با کنترل استرس خود، از استرس مادران بکاهند. بنابراین تلاش و زحمات ماماها برای حفظ سلامت مادران باردار و نوزادانشان، علی‌رغم نگرانی برای سلامتی خود و خانواده‌هایشان در هر زمان بویژه ایام بحران کرونا قابل‌ تقدیر است.

اینجانب با تشکر و قدردانی از تلاش‌های ماماهای عزیز که در این روزهای شیوع بیماری کرونا، در میدان جهاد و مبارزه، دغدغه ای به جز تأمین سلامتی هم وطنان خود ندارند؛ روز جهانی ماما را که همزمان با بهار طبیعت و دلها است؛ به شما تلاشگران جامعه‌ی مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارید؛ تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و توفیقات روزافزون شما عزیزان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

کلید واژه ها: سلامت مادر و نوزاد بحران کرونا مرکز بهداشت استان مرکزی