آغاز واکسیناسیون سنین ۷۵ تا ۸۰ سال در استان مرکزی

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۱ کد : ۱۷۱۷۸ اصلی معاونت بهداشتی
واکسیناسیون گروه‌های سنی ۷۵ تا ۸۰ سال از امروز در استان مرکزی آغاز شد.
آغاز واکسیناسیون سنین ۷۵ تا ۸۰ سال در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: واجدین شرایط طبق دعوت تلفنی فراخوان داده می‌شوند و بعد از فراخوان می‌توانند به مراکز بهداشت شهر و شهرستان‌های استان مرکزی مراجعه نمایند.

دکتر علی علیمحمدی اضافه کرد: در شهر اراک سالن شهید ساکی واقع در خیابان دانشگاه بلوار کشاورز و سالن ورزشی یادگار امام واقع در کوی رضوی واکسیناسیون این گروه‌ها را انجام می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: به منظور جلوگیری از ایجاد ازدحام تنها افرادی که با آن‌ها تلفنی تماس گرفته می‌شود، مراجعه نمایند و تصمیم داریم که در دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۰ تا ۲۲ اردیبهشت ماه واکسیناسیون اکثریت این گروه را انجام دهیم.

او ادامه داد:۱۲ هزار دوز واکسن برای این گروه اختصاص داده شده و طبق آمار‌ها حدود ۲۲ الی ۲۳ هزار نفر گروه‌های سنی بالای ۷۵ سال هستند، که نیاز به پارت ۱۲ هزار دوز دیگر می‌باشد و احتمالاً در یک دوره ۱۰ روزه واکسیناسیون این گروه انجام شود.

کلید واژه ها: کرونا ویروس واکسیناسیون