۱۶۲ مادر باردار در نوبت دریافت سبد غذایی

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۸ کد : ۱۹۰۶۹ اصلی معاونت بهداشتی
رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از شناسایی ۳۷۷ مادر باردار مبتلا به سوء تغذیه در استان مرکزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، نسرین یادگاری با اشاره به اینکه ۳۷۷ مادر باردار مبتلا به سوء تغذیه با هدف تحویل سبد غذایی مناسب در ۹ شهرستان استان مرکزی شناسایی شدند، گفت: هر سبد غذایی شامل مواد پروتئینی، حبوبات، غلات و روغن است که ارزش ریالی آن پنج تا ۶ میلیون ریال است.
وی افزود: ۱۶۰ مادر باردار در استان توسط سازمان‌های حمایت کننده مانند هلال احمر، بسیج، کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی سبد غذایی دریافت می‌کنند.
وی تاکید کرد: زنان باردار تحت حمایت و اقشار آسیب پذیری که دچار عارضه کم خونی و کم وزنی و مشکلات تغذیه‌ای هستند، توسط مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و همچنین خانه‌های بهداشت شناسایی و برای تعیین سطح نیازمندی و سایر اقدامات بهداشتی به این شبکه معرفی می‌شوند.
یادگاری در ادامه شاخص‌های شناسایی مادران باردار نیازمند حمایت تغذیه‌ای را شامل بی ام آی کمتر از ۱۸ و نیم، وزن کمتر از ۴۵ کیلوگرم قبل از بارداری، کمبود محسوس هموگلوبین خون، زنان باردار چند قلو، وزن گیری نامطلوب مادر در دوران بارداری عنوان کرد.
رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک  در پایان گفت: زنان باردار تحت حمایت و اقشار آسیب پذیری که دچار عارضه کم خونی و کم وزنی و مشکلات تغذیه‌ای هستند، توسط مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و همچنین خانه‌های بهداشت شناسایی و برای تعیین سطح نیازمندی و سایر اقدامات بهداشتی به این شبکه معرفی می‌شوند.

کلید واژه ها: سوء تغذیه زنان باردار مرکز بهداشت استان مرکزی