پیام تبریک معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی به مناسبت روز پزشک

۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۹:۱۱ کد : ۱۹۴۵۵ اصلی معاونت بهداشتی
پزشک ضامن سلامت جامعه و امنیت روحی بیماران است که درد جسم را با روح بلند خود، در سایه لطف الهی التیام می بخشند و سلامت در آموزه‌های دینی و فرهنگ ایرانی جایگاه خاصی دارد. در این راستا حرفه مقدس پزشکی علاوه بر تندرستی و سلامت جسم، سلامت روح را نیز در برمی گیرد.

دکتر علی علیمحمدی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی
روز پزشک را به جامعه پزشکی شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اراک تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی متن پیام تبریک بشرح ذیل می باشد:

یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ، طبیب برجسته و نامدار ایرانی؛ شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است، تا تلاش‌های ارزنده آنها که به واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص همواره نویدبخش حیات و سلامت مردم است، مورد تقدیر و تکریم قرار گیرد.

پزشکانی که در هشت سال دفاع مقدس با ایثار و حماسه خود عزتی دوباره به سرزمین ما بخشیدند و امروز هم در سنگر خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا برای حفظ جان مردم ایثار و جانفشانی می‌کنند و جامعه این شجاعت و ایثارگری آنان را هرگز فراموش نخواهد کرد  یاد و خاطره شهامت و شجاعت پزشکان تجلی بخش ایثار و از خودگذشتگی آنان در مقابله با ویروس کووید۱۹ است.

در جبران این همه ایثار کمترین کاری که مردم ما می توانند داشته باشند رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک است تا خطر ابتلا و چرخه ویروس را کم کرد و کمتر شاهد از دست دادن عزیزانمان باشیم.

اینجانب با تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، به مناسبت زادروز تولد حکیم بی بدیل، بوعلی سینا و روز پزشک از تلاش ها و خدمات ارزنده و صادقانه پزشکان عزیزی که دربیمارستان ها، شبکه ها و مراکز بهداشت، پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت که متعهدانه برای سلامت مردم تلاش  می کنند قدردانی می نمایم  و مزید توفیقاتشان را در راستای خدمت به مردم شهید پرور و شریف استان مرکزی مسئلت دارم

در پایان لازم می دانم ضمن تقدیر فراوان از خانواده های محترم تان که با صبر و بزرگ منشی ، یاری گرتان و در نهایت یاور مردم شریفمان هستند ، به دلیل وجود درهای گران بهایی چون شما در کنارشان ، به آنان تبریک گفته و دعا کنم که همواره شاد ، سلامت و موفق باشید.

کلید واژه ها: کرونا ویروس مرکز بهداشت استان مرکزی