دکتر علی علیمحمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی اراک اعلام کرد:

تا کنون حدود ۳۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال واکسینه شده اند که ۲۱ درصد نیز هر دو نوبت را دریافت کرده اند.

۰۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۲:۲۶ کد : ۱۹۷۵۵ اصلی معاونت بهداشتی

دکتر علی علیمحمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی اراک:

فرایند واکسیناسیون همچنان در ۶ پایگاه تجمیعی شهرستان اراک و سایر پایگاه‌های تجمیعی در شهرستان‌های استان در حال انجام است و تاکنون بالغ بر ۴۱۰ هزار دُز واکسن در دانشگاه علوم پزشکی اراک تزریق شده که ۲۸۰ هزار در نوبت اول و از این تعداد ۱۳۰ هزار نفر هم نوبت دوم خود را دریافت کرده‌اند.

گروه سنی متولدین ۱۳۵۵ به پایین یعنی ۴۵ ساله به بالا و برخی از گروه‌های شغلی از جمله وزارت نیرو، فرهنگیان، کارمندان آتش نشانی، بیماران مبتلا به HIV و سایرگروه هایی که توسط وزارتخانه ابلاغ می‌شود، شامل دریافت واکسن می شوند.

کلید واژه ها: واکسیناسیون معاون بهداشتی