سیر صعودی کرونا در برخی از مناطق استان مرکزی نگران کننده است.

۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۲ کد : ۱۹۸۴۰ اصلی معاونت بهداشتی
سیر صعودی کرونا در برخی از مناطق استان مرکزی نگران کننده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: موارد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی در هفته دوم شهریورماه ۶ هزار و ۵۳۰ مورد گزارش شد که نسبت به هفته نخست همین ماه با ۶ هزار و ۱۹۸ مورد پنج درصد افزایش داشته است.

دکتر «علی علی‌محمدی» افزود: شمار موارد بستری کرونا نیز از ۵۷۹ مورد در هفته اول شهریورماه به ۶۲۸ مورد در هفته رسید که هشت درصد رشد نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: موارد سرپایی کرونا در هفته اول شهریورماه پنج هزار و ۶۱۹ مورد گزارش شد که این مهم در هفته دوم همین ماه به پنج هزار و ۹۰۲ مورد رسید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: هفته دوم شهریورماه ۶۰ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در استان مرکزی که نسبت به هفته نخست شهریور با ۶۶ مورد فوتی ۹ درصد کاهش داشته است.

کلید واژه ها: واکسیناسیون معاون بهداشتی