دانش آموزان تا ۲۲ مهرماه فرصت مراجعه به مراکز تجمیعی را دارند

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۶ کد : ۲۰۸۸۹ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: حداکثر زمان واکسیناسیون دانش آموازن متوسطه اول و دوم تا پایان وقت اداری ۲۲ مهرماه ۱۴۰۰ می باشد.
دانش آموزان تا ۲۲ مهرماه فرصت مراجعه به مراکز تجمیعی را دارند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی ضمن اشاره به اینکه شرط بازگشایی مدارس ارائه کارت واکسیناسیون دانش آموزان و پرسنل است، بیان کرد: شیوع کرونا برای آموزش و پرورش شرایط سخت و متفاوتی ایجاد کرد و تعطیلی مدارس و روند آموزش مجازی از آسیب‌های این پاندمی بوده است از این رو فرصت را نباید از دست داد و بهتر است که دانش آموزان واجد شرایط، واکسن خود را در وقت تعیین شده دریافت کنند تا براساس برنامه ریزی های صورت گرفته دو هفته پس از دریافت دُز اول یعنی در اوایل آذر ماه با فراق بال و آسودگی خاطر شاهد بازگشایی مدارس باشیم.

وی تاکید کرد: تاکنون بیش از ۴۰ هزار دانش آموز بدون کوچکترین عوارض واکسینه شده اند از این رو از همشهریان و والدین می خواهیم که بدون نگرانی و کوچکترین دغدغه با مراجعه سریعتر به مراکز مربوطه فرزندان خود را علیه ویروس واکسینه کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در خصوص واکسیناسیون رده سنی زیر ۱۲ سال تصمیماتی گرفته نشده است.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی واکسینه