گزارش فعالیت های رابطین سلامت محله در اطلاع رسانی و آموزش

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۸ کد : ۲۱۰۲۴ اصلی معاونت بهداشتی
گزارش فعالیت های رابطین سلامت محله در اطلاع رسانی و آموزش جهت انجام واکسیناسیون و تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی در پیشگیری وکنترل کرونا در سطح مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اراک
گزارش فعالیت های رابطین سلامت محله در اطلاع رسانی و آموزش

دکتر علیمحمدی گفت: با توجه به همه گیری بیماری کووید 19  و لزوم تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی  از ابتدای همه گیری تا کنون در عموم جامعه  به ویژه  بعد از انجام واکسیناسیون ، بر همین اساس واحد اموزش سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک در بخش برنامه جلب مشارکت های مردمی  با استفاده از ظرفیت رابطین سلامت محله و جلب مشارکت عمومی جهت آگاهی بخشی ، اطلاع رسانی و آموزش به رابطین سلامت وخانوارهای تحت پوشش آنان اقدام نموده است.

ایشان در ادامه اقدامات آموزشی انجام شده توسط مربیان رابطین (مراقبین سلامت /بهورزان) را بیان کرد: در این راستا مربیان رابطین با برگزاری حدود 1128 جلسه آموزش حضوری و 1996  برنامه آموزش غیر حضوری ( استفاده از ظرفیت کانالهای مجازی و.. ) جهت آموزش به رابطین  سلامت در سطح مراکز بهداشتی تحت پوشش شهرستان های دانشگاه  اقدام نمودند که  به دنبال آموزش های صورت گرفته تعداد  9427 نفر از رابطان  سلامت (88درصد) میزان  آگاهی ، نگرش و عملکرد مطلوب داشته اند.

معاون بهداشتی در پایان اقدامات آموزشی انجام شده توسط رابطین سلامت محله را متذکر شد: دراین زمینه تعداد 308 رابط سلامت محله  با  همکاری در سطح مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا  و فعالیت درطرح شهید قاسم سلیمانی و نیز همچنین تعداد  4149نفر از رابطین سلامت محله فعال در سطح مراکز بهداشتی از طریق برگزاری جلسات آموزشی متعدد جهت تداوم رعایت نکات و پروتکل های بهداشتی  به 108163  نفر از خانوار های تحت پوشش اقدام نمودند، که تعداد جلسات آموزش حضوری برگزار شده توسط رابطین سلامت محله جهت خانوارهای تحت پوشش 1454  جلسه و تعداد جلسات آموزش غیر حضوری ( استفاده از کانالهای مجازی و .. ) برگزار شده توسط رابطین سلامت محله جهت خانوارهای تحت پوشش 3890  جلسه می باشد.

کلید واژه ها: پروتکل های بهداشتی معاون بهداشتی مراقبین سلامت