ترویج تغذیه با شیر مادر در سطح مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۳ کد : ۲۱۲۸۳ اصلی معاونت بهداشتی
با پیگیری های صورت گرفته توسط رابطین سلامت محله جهت رفع مشکل شیردهی۱۷۷ از مادران با نظارت مراقبین سلامت جهت تداوم شیردهی اقدام گردید .
ترویج تغذیه با شیر مادر در سطح مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اراک

دکتر علیمحمدی گفت: در سطح مراکز بهداشت تعداد  6466 نفر از  رابطان سلامت  محله در زمینه تغذیه با شیر مادر  آموزش دریافت نمودند و به دنبال آموزش ها ی صورت گرفته تعداد  5469 نفر از  رابطان  سلامت (84.58درصد) میزان  آگاهی ، نگرش و عملکرد مطلوب داشته اند.

او بیان کرد: رابطین سلامت محله نسبت به برگزاری 902 جلسه آموزشی در زمینه ترویج  تغذیه با شیر مادر  به شکل آبشاری جهت آموزش خانوارها در سطح مراکز ، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت اقدام نموده اند و در مجموع به  5336 نفر از گروه های هدف شامل: 1108 نفر از زنان باردار، 3076 مادر شیرده و  1152نفر از سایر گروه های هدف  آموزش های  مورد نظر انتقال داده شد.

معاون بهداشتی عنوان کرد: با پیگیری های صورت گرفته توسط رابطین سلامت محله جهت رفع مشکل شیردهی177 از مادران با نظارت مراقبین سلامت جهت تداوم شیردهی اقدام گردید .

کلید واژه ها: رابطین سلامت مراقبین سلامت معاون بهداشتی