۹۲ درصد دانش آموزان دُز اول واکسن خود را دریافت کرده اند

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۵ کد : ۲۱۴۹۷ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیش از ۱۰۲ هزار دانش آموز استان مرکزی موفق به دریافت واکسن کرونا شده اند.
۹۲ درصد دانش آموزان دُز اول واکسن خود را دریافت کرده اند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: به گفته مسئولان آموزش و پرورش استان، ۱۱۱ هزار دانش‌آموز ۱۲ تا ۱۸ سال در استان مشغول به تحصیل هستند که ۹۲ درصد این افراد واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: بیش از ۱۰۲ هزار دانش آموز در این استان نوبت نخست واکسن کرونا را دریافت کردند و باید بر اساس زمان تعیین شده برای نوبت دوم اقدام کنند.

وی تاکید کرد: ۲۸ هزار دانش‌آموز در استان مرکزی نیز دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین به اذعان اداره کل آموزش و پرورش استان، دانش‌آموزان شهرستان‌های فراهان، خنداب، تفرش و آشتیان به ترتیب بیشترین جمعیت دریافت کننده واکسن کرونا را در این استان داشته‌اند.

دکتر علیمحمدی گفت: اجرای پویش واکسیناسیون و بهره‌گیری از ظرفیت سفیران سلامت از برنامه های مختلف آموزش و پرورش استان مرکزی برای تشویق دانش آموزان به ایمن سازی علیه کرونا می باشد.

وی در پایان به لزوم واکسیناسیون معلمان نیز اشاره کرد و گفت:  بیش از ۹۰ درصد فرهنگیان استان مرکزی نیز تاکنون واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و ارایه کارت دیجیتالی واکسن، شرط حضور کادر آموزشی در کلاس‌های درس حضوری است.

کلید واژه ها: واکسن کرونا واکسیناسیون سفیران سلامت