معاون دانشگاه علوم پزشکی اراک:

تزریق نوبت سوم واکسن کرونا برای افراد بالای ۶۰ سال استان مرکزی آغاز شد.
۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۶ کد : ۲۱۵۲۹ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تزریق نوبت سوم واکسن کرونا برای افراد بالای ۶۰ سال با جمعیت ۱۸۰ هزار نفر در استان مرکزی آغاز شد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی اراک:

دکتر«علی علیمحمدی» روز شنبه در حاشیه نشست مدیریت کرونا استان مرکزی در گفت‌گو با ایرنا، افزود: افراد بالای ۶۰ سال باید با در دست داشتن کارت واکسن به نزدیکترین مرکز واکسیناسیون مراجعه کنند و نوبت سوم واکسن خود را دریافت کنند.

وی افزود: سالمندان مشمول دُز سوم واکسن کرونا باید چهار ماه از نوبت دوم تزریق آنان گذشته باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: چهار هزار نفر از کادر درمان استان مرکزی نیز نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و این جامعه هدف ۶ ماه از دریافت نوبت دوم واکسنشان گذشته بود.

دکتر علی‌محمدی افزود: تاکنون یک میلیون و ۲۱۹ هزار و ۸۳ نفر از جمعیت هدف بالای ۱۲ سال استان مرکزی دُز اول و ۷۳۱ هزار و ۶۱۰ نفر نیز هر ۲ نوبت واکسن کرونا را دریافت کردند.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

استان مرکزی یک میلیون و ۴۸۹ هزار نفر جمعیت دارد.

کلید واژه ها: مدیریت کرونا واکسیناسیون ویروس کرونا