واکسن کرونا یک ابزار بسیار مهم در جهت کنترل بیماری کرونا است.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر منصوری گفت : ما در دوران واکسیناسیون کرونا بسر می بریم و واکسن کرونا یک ابزار بسیار مهم در جهت کنترل بیماری کرونا است. بیماری که بهرحال یک مشکل اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی را به دنبال داشته و باعث مشکلات اقتصادی فراوانی برای خانواده ها شده است. در حال حاضر تنها ابزاری که برای کنترل بیماری و در نهایت حذف بیماری در سطح جامعه موجود است واکسن می باشد.
ایشان فرمود: زمانی ما موفق می شویم بیماری را کنترل کنیم که همه افراد جامعه بروند و واکسن را دریافت بکنند یعنی سطح ایمنی جامعه در برابر بیماری به 100% برسد و در این حالت زنجیره انتقال بیماری قطع خواهد شد. مگر تعداد محدودی از افراد که به واسطه معذورات پزشکی نتوانند واکسن را دریافت بکنند که این افراد تعدادشان بسیار اندک است و مشکلی هم ایجاد نمی کنند.
رئیس گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی بیان کرد: بنابراین توصیه می شود افرادی که واکسن نزده اند از شایعات دوری بکنند و بروند واکسن خود را در پایگاه های واکسیناسیون دریافت بکنند. در سبد واکسیناسیون ما واکسن های متعددی وجود دارد و افراد می توانند هر واکسنی را که مورد نظرشان است انتخاب بکنند و در پایگاه های واکسیناسیون مبادرت به تزریق واکسن بکنند.
او گفت: کسانی که دز اول واکسن کووید 19 را نزده اند حتما دز اول واکسن خود را بزنند و کسانی که دز اول را زده اند و دز دوم واکسن خود را نزده اند حتما دز دوم را دریافت بکنند و واکسیناسیونشان را کامل بکنند تا ایمنی لازم را برعلیه بیماری در بدنشان ایجاد بکنند.
دکتر منصوری عنوان نمود: همشهریانی که بالای 60 سال می باشند دو حالت دارد:
اول افرادی که دز اول و دوم واکسن برکت، سینوفارم و بهارات را زده اند لازم است 4 ماه بعد از دز دوم بروند دز سوم را دریافت بکنند تا ایمنی لازم در بدنشان علیه بیماری ایجاد بشود.
دوم افرادی که دز اول و دوم واکسن اسپوتنیک و آسترازنکا را زده اند لازم است که 6 ماه بعد از نوبت دوم بروند و دز یادآور یا دز بوستر این واکسن ها را دریافت بکنند تا بواسطه دریافت این دز یادآور ایمنی لازم و استاندارد در بدنشان ایجاد شود و خدای نکرده به بیماری کرونا مبتلا نشوند.
نظر شما :