احتمال افزایش بیماران بستری در دو هفته آینده

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۵ کد : ۲۳۶۴۲ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک پیش بینی کرد: تا دو هفته آینده آمار بیماران بستری روند صعودی به خود خواهد گرفت.
احتمال افزایش بیماران بستری در دو هفته آینده

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: در حال حاضر شاهد افزایش شیب بیماران سرپایی و افزایش شیب ملایم بیماران بستری هستیم، لذا پیش بینی می شود تا ۲ هفته آینده آمار بستری بیش از الان روندی فزاینده به خود گیرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع بسیار بالای سویه اُمیکرون، در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیمات جامعی در خصوص اعمال محدودیت های کرونایی گرفته خواهد شد.

دکتر علیمحمدی با اشاره به اینکه دریافت دُز سوم واکسن کرونا تا ۸۰ درصد از ابتلا به سویه اُمیکرون پیشگیری می کند، توصیه کرد: از همشهریان می‌خواهیم که ضمن رعایت حداکثری موازین بهداشتی، عدم حضور در تجمعات، زدن مستمر و صحیح ماسک، نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اهتمام ورزند.

کلید واژه ها: سویه امیکرون معاون بهداشتی مرکز بهداشت استان مرکزی