دکتر علیمحمدی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

استان مرکزی در میان دانشگاه های علوم پزشکی سطح کشور کمترین پرتی واکسن کووید ۱۹ را داشته است.

۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۹:۲۳ کد : ۲۴۰۴۲ اصلی معاونت بهداشتی
افراد میتوانند برای دریافت واکسن اوایل ساعت کاری مراجعه کنند زیرا معمولا در آخر وقت ها امکان باز شدن ویال جدید وجود ندارد زیرا آنوقت واکسن پرت می‌شود و هر دز واکسن بین ده تا چهارده دلار هزینه میشود‌.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علیمحمدی گفت: برای خرید واکسن قیمت قابل توجهی از بیت المال پرداخت شده است و برای اینکه بیت المال کمتر هدر برود همکاران من ناچار هستند که مراجعین را مدیریت کنند تا در زمان خاصی که واکسن دارد و برای هر واکسن بین دو تا سه ساعت است واکسن تزریق شود.

بیشترین مکان های انتشار، تجمعات هستند.

مراکز خرید، بازار، پاساژها، سرویس های حمل و نقل عمومی داخل شهری، مهمونیها، دورهمی ها و جشن ها  این موارد، مکان‌های بسیار مستعد برای انتشار ویروس هستند.

اگر یک نفر مبتلا باشد میتواند بیش از ۱۲ تا ۱۴ نفر را مبتلا کند.

اگر فقط یک نفر در یک مجلس ۳۰ یا ۴۰ نفر مبتلا باشد و نیم ساعت در مجلس بنشیند میتواند تمامی افراد حاضر در مهمانی را مبتلا کند.وبا توجه به این، تعدادی از این افراد الزاما در بیمارستان بستری میشوند.

اگر آمار افزایش بیماران کرونایی ادامه پیدا کند در آینده نزدیک تمامی بخش های بیمارستان امیرالمومنین به بیماران کرونایی تعلق میگرد.زیرا تا کنون هفتاد درصد تخت های بیمارستان توسط افرادی که با علائم کرونا مثبت هستند تکمیل شده است.

کلید واژه ها: معاون بهداشت بیماران کرونایی مرکز بهداشت استان مرکزی