‍  پیام تبریک معاون بهداشتی بمناسبت عید مبعث

۱۰ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۹ کد : ۲۴۳۵۰ اصلی معاونت بهداشتی
دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان مرکزی در پیامی فرارسیدن عید سعید مبعث حضرت محمد مصطفی(ص) را به تمام دانشگاهیان تبریک گفت.
‍  پیام تبریک معاون بهداشتی بمناسبت عید مبعث

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی متن این پیام بشرح ذیل است:

مبعث سرآغاز تجلی انوار اسلام و نابودی بت پرستی به عنوان مظهر و نماد شرک است.

پروردگار مهربان، در این روز زیباترین نشانه های خود برای بشر را به شایسته ترین بنده اش، حضرت محمد(ص) نازل کرد که این اعجاز جاویدان، عیدی فرخنده شد برای مسلمانان تا به برکت این روز، بار دیگر به کلام مقدس خداوندگار عالم، توسلی دوباره جویند.

شیوع بیماری کرونا شرایط بسیار حساس و روزهای سرنوشت سازی را بوجود آورده است که ان شاءالله با توکل بر خدا و توسل بر نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص) بتوانیم با برنامه ریزی و استفاده از تمام ظرفیت های کادر بهداشتی، افق روشن و امیدبخشی را برای مهار این بیماری رقم بزنیم.

فرا رسیدن عید بزرگ مسلمانان، عید هدایت و بیداری، عید فرخنده مبعث رسول گرامی اسلام، حضرت محمد(ص) را به تمامی دلدادگان خاندان نبوت و طهارت و خانواده بزرگ بهداشت تبریک و تهنیت عرض می نمایم و  امیدوارم با توسل به ریسمان محکم همدلی که پیام روشن پیامبر خاتم(ص) است ،  در  روزهای مبارزه با بیماری کرونا یکایک ما ایرانیان با پیوستن به مشارکت فعال در واکسیناسیون عمومی ، در پشت سر نهادن این بیماری با همدلی و همیاری سهیم شویم  و در کنار هم باشیم.

کلید واژه ها: معاون بهداشت مرکز بهداشت استان مرکزی بیماری کرونا