هفت هزار و ۹۲۲ بازدید بهداشت محیط  در استان مرکزی به ثبت رسید

۰۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۵۰۶۳ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از انجام ۷ هزار و ۹۲۲ بازدید بهداشتی در اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی سال ۱۴۰۱ در راستای کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس خبر داد.
هفت هزار و ۹۲۲ بازدید بهداشت محیط  در استان مرکزی به ثبت رسید

‍ به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی، گفت: در راستای برنامه بسیج سلامت نوروزی سال ۱۴۰۱ در جهت کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس گروه بهداشت محیط حوزه بهداشت از تاریخ  ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ لغایت ۷ فروردین سالجاری، موفق به انجام ۷ هزار و ۹۲۲ بازدید بهداشتی شده است.

وی خاطر نشان کرد: در این بازدید‌ها ۱۱۶ مورد از مراکز و اماکن عمومی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده بودند توسط اکیپ مشترک و یا گروه اقدام پلمپ و ۲۴۵ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی تاکید کرد: تعداد بازرسی های مشترک انجام شده با سایر دستگاه ها و اتاق اصناف ۱۷۶ مورد بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی یادآور شد: طی اجرای این برنامه در استان، تاکنون ۲۶۵۷.۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته توسط بازرسین بهداشت محیط و حرفه‌ای استان جمع‌آوری و معدوم شده است.

او اضافه کرد: با توجه به اینکه گروه‌های بازرسی بهداشت محیط به دستگاه‌های پرتابل سنجش مواد غذایی مجهز می‌باشند، تعداد هزار و ۱۵۹ موردسنجش توسط بازرسین به‌عمل‌آمده است.

وی تاکید کرد: در این مدت ۲ هزار و ۱۰۱ مورد کلرسنجی توسط کارشناسان بهداشت انجام شده است.

گفتنی است که همشهریان می توانند جهت ثبت شکایات بهداشتی خود از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی با شماره ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: بازدید بهداشتی معاون بهداشت مرکز بهداشت استان مرکزی