روند مبتلایان به کرونا در استان مرکزی صعودی شده است

۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۵ کد : ۲۵۳۵۵ اصلی معاونت بهداشتی
در هفته سوم فروردین ماه نسبت به هفته دوم در موارد ابتلا، بستری و مرگ و میر کرونا در استان مرکزی با افزایش روبرو بوده‌ایم.
روند مبتلایان به کرونا در استان مرکزی صعودی شده است

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان با اعلام این خبر گفت: در هفته سوم فروردین ماه نسبت به هفته دوم در موارد ابتلا، بستری و مرگ و میر کرونایی افزایش داشته ایم.
علی محمدی افزود: موارد ابتلا با ۵۸ درصد افزایش، موارد بستری با ۴۵ درصد افزایش و موارد فوتی با ۲ برابر افزایش نشان دهنده قرار گرفتن استان در وضعیت هشدار کرونایی است.
او اضافه کرد: هم اکنون ۵ شهرستان اراک، شازند، آشتیان، تفرش و فراهان در وضعیت قرمز قرار دارند و نارنجی و زرد رنگ بندی دیگر شهرستان‌های استان مرکزی است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در ۴۸ ساعت گذشته ۹۳ مورد ابتلا جدید در استان به ثبت رسیده که از این بین ۱۴ مورد بستری، ۷۹ مورد قرنطینه در منزل و ۲ مورد فوتی داشته‌ایم.

کلید واژه ها: معاون بهداشت مرکز بهداشت استان مرکزی مرگ و میر کرونایی