بعد از گذشت بیش از ۴ ماه

کمتر از نیمی از مردم در استان نوبت سوم واکسن را تزریق کردند

۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۷ کد : ۲۵۳۵۶ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک: درحالی که میانگین تزریق نوبت سوم واکسن در کشور ۳۴ درصد است، این پوشش در استان عدد ۴۸ را نشان می‌دهد.
کمتر از نیمی از مردم در استان نوبت سوم واکسن را تزریق کردند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی؛ دکتر علی علیمحمدی در جلسه مدیریت بیماری کرونا استان بیان کرد: درصد پوشش واکسیناسیون در نوبت اول در استان در رده سنی بالای ۱۲ سال بیش از ۹۵ درصد (میانگین کشور ۹۲%) و در نوبت دوم ۸۸% (میانگین کشور ۸۲%) و همچنین نوبت سوم ۴۸ درصد (میانگین کشور ۳۴%) است.

دکتر علیمحمدی تاکید کرد: شهرستان‌های خنداب، کمیجان، محلات و ساوه در نوبت اول و شهرستان‌های شازند، ساوه، محلات، خنداب و کمیجان در نوبت دوم پایین‌تر از میانگین استانی هستند.

او در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین در بحث واکسیناسیون کووید ۱۹ گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال بیش از ۲۰ درصد جمعیت هدف در استان واکسینه شده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک یادآور شد: در حال حاضر بهترین روش برای مهار این بیماری رعایت دستورالعملهای بهداشتی است.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی معاون بهداشت واکسیناسیون کووید 19