کاهش هفت درصدی موارد مثبت کرونا

۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۵۴۸۴ اصلی معاونت بهداشتی
کاهش هفت درصدی موارد مثبت کرونا

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تعداد موارد مثبت کرونا در هفته سوم فروردین ماه در استان مرکزی ۷۳۵ مورد بوده که این آمار در هفته چهارم فروردین ماه به ۶۸۱ مورد رسیده که با کاهش هفت درصدی همراه است.

دکتر «علی علیمحمدی» افزود: تعداد افراد بستری شده به واسطه ویروس کرونا در استان مرکزی از ۸۰ نفر در هفته سوم فروردین ماه به ۶۷ نفر در هفته چهارم این ماه رسیده که این مهم نیز کاهش ۱۶ درصدی را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: تعداد موارد سرپایی نیز در استان مرکز با ۶ درصد کاهش، از ۶۵۵ نفر در هفته سوم فروردین ماه به ۶۱۴ نفر در هفته چهارم فروردین ماه رسیده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: وضعیت فوت شدگان ناشی از ویروس کرونا در این مدت ثابت بوده و در هر هفته مقایسه شده پنج نفر فوت به ثبت رسیده است.

کلید واژه ها: ویروس کرونا معاون بهداشت مرکز بهداشت استان مرکزی