۸۵۲۶ بازرسی بهداشتی در طرح تشدید نظارت ها در دهه اول ماه مبارک رمضان

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۵ کد : ۲۵۵۵۰ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۴۳۶
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از انجام ۸ هزار و ۵۲۶ بازرسی در دهه اول اجرای برنامه بسیج سلامت ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۱ در راستای کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس و سلامت روزه داران خبر داد.
۸۵۲۶ بازرسی بهداشتی در طرح تشدید نظارت ها در دهه اول ماه مبارک رمضان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از انجام 8 هزار و 526 بازرسی در دهه اول اجرای برنامه بسیج سلامت ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۱ در راستای کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس  و سلامت روزه داران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی، گفت: در راستای برنامه بسیج سلامت ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۱ در جهت کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس و سلامت روزه داران گروه بهداشت محیط حوزه بهداشت تعداد 8061 مورد بازرسی از شیرینی فروشی ها و کارگاه های قنادی، محل های تولید و تهیه و فروش اختصاصی زولبیا بامیه و شیرینی های سنتی، مراکز فروش آش و حلیم،  خبازی ها، سایر مراکز عرضه و فروش مواد غذایی ، مساجد و اماکن متبرکه بعمل آورده است .

رئیس مرکز بهداشت استان بیان کرد : در این بازدید‌ها 26  مورد از مراکز و اماکن عمومی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده بودند تعطیل  و 166 مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.

▫️وی تاکید کرد: تعداد بازرسی های مشترک انجام شده با سایر دستگاه ها و اتاق اصناف 521 مورد بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی یادآور شد: طی اجرای این برنامه در استان، تاکنون 670.5  کیلوگرم / لیتر مقدار مواد غذایی معدوم یا از مسیر مصرف و عرضه خارج شده است.

▫️او اضافه کرد: با توجه به اینکه گروه‌های بازرسی بهداشت محیط به دستگاه‌های پرتابل سنجش مواد غذایی مجهز می‌باشند، تعداد 4244 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی مربوطه توسط بازرسین به‌عمل‌آمده است.

وی تاکید کرد: در این مدت تعداد 3888 مورد کلرسنجی توسط کارشناسان بهداشت انجام شده است.

ایشان خاطر نشان کرد: تعداد 323 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و تعداد 123 مورد نمونه برداری مواد غذایی صورت پذیرفته است .

در پایان لازم به یادآوری است که جهت مراسم های شب های احیا برنامه بازرسی بهداشتی ویژه نیز پیش بینی شده است .

گفتنی است که همشهریان می توانند جهت ثبت شکایات بهداشتی خود از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی با شماره ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: بهداشت محیط سلامت روزه داران کرونا ویروس


نظر شما :