کسب رتبه سوم کشوری در برنامه سلامت نوروزی ۱۴۰۱

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۲۵۵۶۳ اصلی معاونت بهداشتی
برابر اعلام وزارت متبوع در رنکینگ به عمل آمده برنامه سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی حائز رتبه ۳ کشوری در برنامه مذکور شده است .
کسب رتبه سوم کشوری در برنامه سلامت نوروزی ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی،معاون بهداشتی گفت : برنامه سلامت نوروزی در راستای حفظ سلامت آحاد جامعه و مسافران از 25 اسفند ماه لغایت 15 فروردین ماه جاری از طریق گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی برنامه ریزی گردید.

دکتر علیمحمدی بیان کرد : در این برنامه با استفاده از تمام ظرفیت پرسنلی، تیم های بازرسی بهداشتی متشکل از کارشناسان بهداشت محیط، اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز تجمعی – تفریحی و بین جاده ای و اقامتی را پوشش بازرسی داده اند .

ایشان خاطر نشان نمود: برابر اعلام وزارت متبوع در رنکینگ به عمل آمده برنامه سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی حائز رتبه 3 کشوری در برنامه مذکور شده است .

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی سلامت محیط و کار کارشناسان بهداشت محیط