آغاز تزریق دز ۴ واکسن کرونا با اولویت سالمندان و کادر بهداشت و درمان

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۵ کد : ۲۵۷۷۲ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک از ابلاغ نامه درباره تزریق دز چهارم واکسن کرونا به سالمندان و کادر بهداشت و درمان خبر داد.
آغاز تزریق دز ۴ واکسن کرونا با اولویت سالمندان و کادر بهداشت و درمان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی،دکتر علی علیمحمدی گفت : طبق اعلام معاون بهداشت وزیر و مصوبه کمیته ملی واکسن کووید 19 در مورد تزریق دز چهارم واکسن در گروه سنی 80 سال به بالا و پرسنل بهداشت و درمان،این طرح در استان نیز آغاز می شود.
او افزود:  تجویز نوبت چهارم واکسن کرونا برای گروه سنی 80 سال به بالا به فاصله حداقل 4 ماه از نوبت سوم آغاز می شود.
وی تاکید کرد : همچنین توصیه می شود پرسنل بهداشت و درمان نسبت به نوبت چهارم به فاصله حداقل 4 ماه از نوبت سوم اقدام کنند.
دکتر علیمحمدی گفت : همچنین نوع واکسن نوبت چهارم ترجیحا با پلتفرم مشابه نوبت سوم باشد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد : رعایت پروتکل های بهداشتی در کنار استفاده از ماسک و شستن مکرر دست ها در کنار تکمیل واکسیناسیون اثر بخش است و همه این موارد مکمل یکدیگرند

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی پروتکل های بهداشتی واکسن کرونا