سیر نزولی موارد مثبت کرونا در استان مرکزی

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۸ کد : ۲۵۸۵۵ اصلی معاونت بهداشتی
سیر نزولی موارد مثبت کرونا در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: موارد مثبت کرونا در استان مرکزی از ۳۹۳ مورد در هفته آخر فروردین ماه به ۲۱۱ مورد در هفته اول اردیبهشت ماه رسیده که با کاهش ۴۶ درصدی همراه است.

دکتر «علی علیمحمدی» افزود: تعداد موارد بستری نیز در این مدت از ۴۷ نفر به ۳۶ نفر رسیده که بیانگر کاهش ۲۳ درصدی موارد سرپایی است.

وی بیان کرد: تعداد موارد سرپایی استان مرکزی هم از ۳۴۶ مورد در هفته آخر فروردین ماه به ۱۷۵ مورد در هفته اول اردیبهشت ماه رسیده که این مهم نیز با کاهش ۴۹ درصدی همراه است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: تعداد فوتی‌های ناشی از کرونا در استان مرکزی در این مدت از صفر به پنج مورد رسیده که با افزایش ۱۰۰ درصدی همراه بوده است.

کلید واژه ها: معاون بهداشتی مرکز بهداشت استان مرکزی مثبت کرونا