معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

کاهش موارد مثبت کرونا در استان مرکزی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۵ کد : ۲۵۹۰۹ اصلی معاونت بهداشتی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در جلسه ستاد استانی کرونا:

شهرستان آشتیان از ۱۰ مورد مثبت در هفته آخر فروردین به ۸ مورد مثبت در هفته اول اردیبهشت رسید.در بستری تفاوتی پیدا نکرده است و در هر دو هفته دو مورد بستری داشته است.تعداد مراجعات سرپایی از ۸ مورد هفته آخر فروردین به ۶ مورد در هفته اول اردیبهشت رسیده است. در هفته آخر فروردین هیچگونه فوتی نداشته است اما در هفته اول اردیبهشت یک مورد فوتی به ثبت رسیده است.

شهرستان اراک از ۲۱۸ مورد مثبت در هفته آخر فروردین به ۹۴ مورد مثبت در هفته اول اردیبهشت کاهش پیدا کرده است. در بستری از ۲۷ مورد به ۲۰ مورد رسیده است و تعداد مراجعات سرپایی از ۱۹۱ مورد در هفته آخر فروردین به ۷۴ مورد در هفته اول اردیبهشت رسیده است. در هفته آخر فروردین هیچگونه فوتی نداشته است ولی در هفته اول اردیبهشت ۴ مورد فوتی به ثبت رسیده است که هر چهار مورد از موارد بستری در بخش مراقبت های ویژه بوده اند و...

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی معاون بهداشت کرونا