پیام تبریک معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی بمناسبت روز ماما

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۸ کد : ۲۵۹۳۷ اصلی معاونت بهداشتی
ماماها با تحمل لحظه های دشوار، سبزی نگاهشان را تقدیم سیمای لطیف نوزادان می‌نمایند. مامایی هنری که علم را به خدمت می‌گیرد‌‌ تا عشق را در عرصه قدرت خالق هستی و تجلیگاه آفرینش به نمایش گذارد و تلاش های مضاعف این عزیزان در این ایام پرالتهاب شیوع کرونا، قابل تحسین و تمجید است.
پیام تبریک معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی بمناسبت روز ماما

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی در پیامی فرارسیدن پانزدهم اردیبهشت "روز جهانی ماما" را به تمام فعالان و تلاشگران این عرصه در سطح استان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، متن پیام تبریک دکتر علیمحمدی بدین شرح است:

گستره فعالیت ماماها از سطوح مشاوره و مراقبتهای دوران بلوغ، بارداری، زایمان، غربالگری و.... است و این امر نشان دهنده اهمیت این حرفه در نظام سلامت کشور است و نامگذاری یکی از ایام سال بنام آنان، در جهت قدرشناسی و پاسداشت خدمات این قشر زحمتکش و دلسوز می‌باشد.

با توجه به لزوم پیشگیری از وقوع بارداری های پرخطر، ضروری است برنامه ریزی منسجم و مدیریتی به لحاظ کمی و کیفی به منظور ارتقای مراقبت های پیش از بارداری اجرایی گردد با اجرای بهینه مراقبت های پیش از بارداری و شناسایی به موقع بیماری های زمینه ای که امروزه علت بسیاری از موارد مرگ مادری است و هم چنین با ارائه خدمات با کیفیت در دوران بارداری و پس از زایمان می توان از بسیاری مرگ های مادری و عوارض بارداری کاست و این امر بدون همکاری نیروهای مامایی میسر نخواهد بود.

"روز جهانی ماما" فرصت مناسبی است جهت یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و مخلص در دنیایی که امروز  پاندمی کرونا (کووید 19) تهدیدی جدی برای سلامتی نوع بشر  است، زنان همچنان باردار و نوزادان هنوز متولد می شوند. لیکن زایمان و فعالیت ماماها به خاطر این همه گیری متوقف نمی شود. آنها بطرز خستگی ناپذیری در خط مقدم در مراکز بهداشتی و درمانی زنان در سرتاسر جهان کار می کنند و زندگی و سلامت خود را برای نجات جان زنان و نوزادان به خطر می اندازند.

از این روی در آستانۀ روز جهانی ماما (15 اردیبهشت مصادف با پنجم ماه می) که امسال بنام «مامایی صد سال تعالی» نام گذاری گردیده است، ضمن تبریک این روز مبارک به همه ماماهای سخت کوشی که با دانش و مهارت خود در ارتقای سلامت زنان و  مادران باردار و نوزادان کشور و استان  تلاش می کنند، از زحمات صادقانه و بی شائبه تمامی همکاران محترم ماما شاغل در حوزه های ستادی، مراکز و پایگاه های جامع سلامت شهری و روستایی که بصورت شبانه روزی در حال ارائه طیف وسیعی از خدمات سلامت باروری و مامایی هستند تقدیر و تشکر می کنم و امیدوارم در این مسیر حساس و اجرای این رسالت خطیر  کماکان بدرخشید و موفق باشید.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی معاون بهداشتی