دکتر علیمحمدی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۷:۱۸ کد : ۲۶۱۴۳ اصلی معاونت بهداشتی
در حوزه سلامت زحمات زیادی برای ارتقا سطح سلامت جامعه کشیده شده است و در این دو سالی که ما با کرونا درگیر بودیم،  همکاران ما در حوزه بهداشت، پایگاه های سلامت،مراکز واکسیناسیون و.... زحمات زیادی کشیدند.
دکتر علیمحمدی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علیمحمدی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت:   با توجه به تهدید های زیادی که برای کره زمین وجود دارد نقش انسان ها در از بین بردن این تهدید ها بسیار پر رنگ است.

استفاده از  انرژی های پاک و استفاده از سرمایه های طبیعی مانند آب و... باید مدیریت شود.

مقوله سلامت یک مقوله ملی و فرا دستگاهی است و حوزه علوم پزشکی و درمان تنها بخشی از این مقوله را تحت کنترل بگیرد و برای بخش های دیگر نیاز به همکاری سایر سازمان ها و ارگان ها دارد و تمام سازمان ها و ارگان ها باید در راستای تحقق یافتن سلامت قدم بردارند.

ما امروز در اینجا جمع شدیم تا از زحمات تمام زحمت کشان حوزه سلامت تقدیر و تشکر کنیم.

کلید واژه ها: معاون بهداشت مرکز بهداشت استان مرکزی