روابط عمومی، نگین انگشتری عملکرد هر حوزه می باشد

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۶۳۵۳ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک، روابط عمومی هر سازمانی را یک کوردیناتور با هماهنگی بالا و نگین انگشتری عملکرد هر حوزه برشمرد.
روابط عمومی، نگین انگشتری عملکرد هر حوزه می باشد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی در حاشیه مراسم گرامیداشت فرا رسیدن "روز روابط عمومی" و تقدیر و تشکر از کلیه تلاشگران و فعالین این حوزه، بیان کرد: بی تردید اگر انعکاس خبری و حضور به موقع همکاران روابط عمومی نبود زحمات، نتایج و تلاش های دانشگاه آنطور که باید دیده نمی شد.

وی تاکید کرد: در روزهایی که شاهد بحران های متفاوت و پیک های متوالی بیماری کرونا بودیم، با تصویرسازی و اطلاع رسانی به موقع تلاشگران این عرصه زحمات همکاران بهداشت و درمان دیده شد.

وی خاطرنشان کرد: روابط عمومی، هنر و علم اجتماعی است که درون و برون دستگاه را به هم پیوند می دهد که حضور و همراهی تلاشگران این عرصه در واحدهای محیطی و ستادی دانشگاه در حوزه های متفاوت ثابت کننده این ادعا است.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی روابط عمومی