دریافت ۳ گواهی واکسن شرط اعزام به حج

۰۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۶۶۳۹ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دریافت ۳ گواهی واکسن های کرونا، IPV (فلج اطفال تزریقی)، مننژیت قبل از سفر به حج الزامی است.
دریافت ۳ گواهی واکسن شرط اعزام به حج

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: طبق دستورالعمل اجرایی حج که توسط عربستان اعلام شده است، زائران باید قبل از اعزام واکسن های مننژیت و فلج شل یا آی پی وی را تزریق کنند.

وی ادامه داد: زائران می‌توانند با در دست داشتن معرفی‌نامه از سازمان حج و زیارت جهت دریافت واکسن های خود به مرکز بهداشت مراجعه نمایند و این عزیزان الزاماً باید دو نوبت از واکسن های خارجی(سینوفارم و یا آسترازنکا) تزریق کرده باشند و داشتن گواهی لاتین تزریق واکسن کرونا برای فرآیند ثبت نام الزامی است.

وی تاکید کرد: جهت تزریق واکسن مننژیت طی روزهای آتی هیات پزشکی نوبت بندی های لازم را انجام و همکاران هلال احمر آماده ارایه خدمت و تزریق این واکسن به این زائران خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: گفتنی است ک گروه سنی بالای ۷۰ سال، جامعه بهداشت و درمان و افراد دارای بیماری زمینه ای که واکسن سینوفارم دریافت کرده اند ۳‌ماه پس از دُز سوم و اگر واکسن آسترازنکا دریافت کرده اند، ۴ ماه پس از دُز سوم، نوبت چهارم واکسن خود را دریافت نمایند.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی دستورالعمل اجرایی حج