واحد دندانپزشکی مراکز جامع سلامت روستایی جیریا و مشهدالکوبه فعال شد

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۷ کد : ۲۶۸۷۴ اصلی معاونت بهداشتی
رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک : کلیه خدمات مربوطه در این مرکز انجام می گیرد.
واحد دندانپزشکی مراکز جامع سلامت روستایی جیریا و مشهدالکوبه فعال شد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی،دکتر مژگان میرشفیعی گفت : واحد دندانپزشکی روستای جیریا از خرداد ماه و روستای مشهدالکوبه از اواخر فروردین ماه فعال شده اند و به مردم نطقه خدمات مناسب با تعرفه های دولتی ارائه می دهند.
او افزود : کلیه خدمات از قبیل جرم گیری، ترمیم دندان، کشیدن دندان و عصب کشی دندان شیری در این مراکز انجام می گرد.
وی تاکید کرد : یک دندانپزشک با یک تخت (یونیت) در ساعات اداری و 2 روز هفته در این مراکز به مردم منطقه خدمت رسانی می کند.
دکتر میرشفیعی در ادامه با تاکید بر ارائه خدمات با تعرفه های دولتی گفت:  ارائه خدمت برای دارندگان دفترچه روستایی برای گروه هدف ( کودکان زیر 14 سال، خانم های باردار و شیرده)رایگان است
رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک دسترسی آسان ، توزیع عادلانه خدمات و پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان بویژه پوسیدگی دندان شیری را از اهداف ارائه خدمات دندانپزشکی در مناطق روستایی دانست.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی دندانپزشک بهداشت دهان و دندان