اخبار استان مرکزی

سخنان دکتر علیمحمدی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی درباره آخرین وضعیت کرونا در استان مرکزی

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۹ کد : ۲۷۰۱۶ اصلی معاونت بهداشتی

دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:

طبق رنگ‌بندی کرونایی که اخیراً اعلام شده است، پنج شهرستان اراک، کمیجان، خمین، ساوه و شازند در وضعیت آبی قرار دارند و بقیه شهرستان‌های استان در وضعیت زرد قرار دارند.

خوشبختانه شرایط کرونا در کشور و همینطور استان مرکزی در وضعیت پایداری است. البته این حرف به منزله پایان کرونا نیست و بهتر است مردم عزیز استان برای ایمنی بیشتر دز سوم واکسن کرونا خود را دریافت کنند.

من از همه همشهریان عزیز که تا کنون موفق به تزریق دز سوم واکسن نشدند دعوت می‌کنم  که هر چه زودتر برای تزریق دز سوم واکسن کرونا  به مراکز بهداشت و خانه های بهداشت جامعه سلامت مراجعه و واکسن نوبت سوم کرونا خود را دریافت کنند.

در خصوص حجاج  که قرار هست به سرزمین وحی اعزام بشوند لازم است دو دز  واکسن کرونا خود را با یکی از واکسن‌های سینوفارم یا آسترازنکا دریافت کنند و علاوه بر این لازم هست که حتما واکسن فلج اطفال را نیز تزریق کنند.

حجاج لازم است هفتاد و دو ساعت قبل از ورود به خاک عربستان تست pcr دهند و پاسخ منفی این تست را همراه خود داشته باشند

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی