افزایش نرخ باروری در گرو همکاری همه ی سازمان ها

۰۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۴ کد : ۲۷۳۶۹ اصلی معاونت بهداشتی
مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت استان : افزایش فرزندآوری و نرخ باروری با همکاری و حمایت همه ی دستگاه های اجرایی و مرتبط امکان پذیر است.
افزایش نرخ باروری در گرو همکاری همه ی سازمان ها

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی،دکتر شهلا نظری در دومین جلسه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت گفت : با توجه به دستور کار جلسه قبل و تشکیل کمیته های مختلف و ابلاغ هایی که صادر شده بود، تصمیماتی که در این کمیته ها مصوب شده  بود جمع بندی و توسط اعضا بحث و تبادل نظر شد.
او افزود : تمام تلاش این قرارگاه این است تا مواد قانونی که تعیین می شود به بهترین شکل به مرحله اجرا برسد تا تاثیر هرچند کم در افزایش نرخ باروری و فرزند آوری در استان داشته باشد.
وی تاکید کرد : استان مرکزی یکی از استان های با نرخ باروری پایین محسوب می شود و عرصه زیادی برای انجام اینگونه فعالیت ها دارد.
دکتر نظری در ادامه خاطر نشان کرد : دانشگاه علوم پزشکی به تنهایی قادر به انجام این کار نیست و حدود 25 درصد این اقدامات در حوزه ی سلامت است و مابقی با همراهی و همیاری  سایر مدیران و مسئولان میسر می شود.
مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت : اجرای قانون تعالی جمعیت،تاثیر زیادی در افزایش جمعیت به خصوص جمعیت سالم خواهد داشت و امیدواریم با همپوشانی سایر ادارات و تداوم جلسات قرارگاه جمعیتی به این هدف که مورد تاکید نظام و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز است دست پیدا کنیم .

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی سلامت و جوانی جمعیت