قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت باید به صورت تکلیف و اجبار در بیاید
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی؛ نظری در سومین جلسه قرارگاه جمعیتی دانشگاه که با حضور اعضا برگزار شد، گفت: عدم افزایش جمعیت و فرزندآوری به عنوان یکی از بحرانهای موجود در سطح کشور و استان مرکزی مطرح است که میتوان این بحران را با برنامه ریزی در زمان فعلی، تشویق زوجهای جوان و رفع موانع و مشکلات پیش روی آنان، مرتفع ساخت.
او افزود: قطعا با حضور و قاطعیت مسئولین استانی و کشوری و تکلیف نمودن اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده برای دستگاههای اجرایی، شاهد افزایش جمعیت و جوان شدن این جمعیت در سالهای آتی خواهیم بود.
مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت استان مرکزی تأکید کرد: ذیل این کارگروه که جلسات آن به طور منظم برگزار میشود کمیتههایی برای نتیجه گیری بهتر تشکیل شده که در هر جلسه موانع و مشکلات پیش رو هر کمیته به طور جداگانه بررسی و راههای رسیدن و اقدام بهترین و مؤثر راه نتیجه، مورد بحث و تبادل نظر قرار میگیرد.
نظری در ادامه خاطرنشان کرد: نهایتا از مباحث و مصوبات مطرح شده، تعدادی به رئیس کارگروه جمعیتی که ریاست آن بر عهده رئیس دانشگاه گذاشته تا در کارگروه جمعیتی استان که با حضور مسئولین و تصمیم گیران استانی برگزار میشود مطرح و تصمیمات کلان تری برای افزایش جمعیت اتخاذ گردد.
نظر شما :