توصیه‌هایی برای تغذیه در پیاده روی اربعین

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۰۴ کد : ۲۸۶۳۵ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۲۱۷۶
زائرانی که قصد رفتن به کربلا را دارند بخصوص آنها که با پای پیاده سفر می‌کنند باید در حین سفر بر اساس انرژی مصرف شده و نوع مزاج شان تغذیه‌ای مناسب داشته باشند تا دچار مشکل نشوند. با ما همراه باشید.
توصیه‌هایی برای تغذیه در پیاده روی اربعین

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، خانم یادگاری رئیس تغذیه  مرکز بهداشت استان مرکزی گفت : برای پیشگیری از یبوست، از نا نهایی که سبوس بیشتری دارند به جای نان لواش استفاده کنید. مواد غذایی ملین مثل انجیر، آلو و ... برای جلوگیری از یبوست به همراه خود داشته باشید.در طول راه، به عنوان تنقلات، مقداری آجیل مثل نخودچی، کشمش، خرما، توت خشک، انجیر خشک و انواعی از مغزهایی که بسته بندی بهداشتی دارند و لیموترش به همراه داشته باشید.

ایشان بیان کرد: به دلیل گرمی هوا از مصرف غذاهای حاوی نمک زیادو چای خودداری کنید چرا که مصرف نمک زیاد باعث افزایش تشنگی و از دست دهی آب بدن می شود و می تواند شما را مستعد گرمازدگی کند،برای پیشگیری از گرمازدگی شربت های خاکشیر و تخم شربتی را تهیه و میل کنید.تا حد امکان از مصرف غذ اهای پرچرب و شور خودداری کرده تا دچار بیماری های گوارشی نشوید.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی عنوان کرد: غذاهایی مثل سالاد الویه، کباب، غذاهای حاوی کشک مثل کشک بادمجان، ماهی یا سس مایونز را که زود فاسد می شود،  با خود به همراه، نداشته باشید. توجه کنید، مصرف غذ اهای گرم از سلامت بیشتری نسبت به غذ اهای سرد برخوردار است چرا که حرارت غذا منجر به از بین رفتن میکرو بهای موجود در مواد غذایی شده و احتمال مسمومیت آن را کاهش می دهد.

او تاکید کرد: بهتر است هنگام سفر شیر مصرف نکنید چرا که علاوه براینکه سریعا فاسد می شود ؛ سبب نفخ و مشکلات گوارشی می شود لذا بهتر است به جای آن برای تأمین کلسیم بدن  از دوغ، ماست و پنیراستفاده کنید.اگر مبتلا به فشارخون بالاهستید، از خوردن غذاهای شور و پرنمک خودداری کنید.

یادگاری در پایان توصیه نمود : برای پیشگیری از مسمومیت غذایی همراه غذای خود از ماست یا لیموترش ، برای جلوگیری از گرمازدگی از دوغ های کم نمک پاستوریزه همراه با نعنا یا پونه مصرف کنید.

از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه به ویژه پنیر، کره و شیر محلی فله ای، اجتناب کنید. برای جلوگری از کم آبی و یبوست، مقادیر مناسبی آب بسته بندی همراه داشته باشید.

مصرف میوه وسبزیجات همراه غذا به جلوگیری از یبوست پیشنهاد می شود

مصرف حبوبات همراه غذا به پیشگیری از یبوست کمک می کند

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی


( ۲۳ )

نظر شما :