هیچ کدام از زائران کرونا نداشته‌اند

۰۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۲ کد : ۲۹۴۵۸ اصلی معاونت بهداشتی
با بازگشت زائران از عراق و با وجود ازدحام جمعیت، کرونا و مرگ و میر ناشی از آن در شهریور به صورت چشمگیری کاهش یافته است.
هیچ کدام از زائران کرونا نداشته‌اند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با توجه به اینکه در آستانه بازگشایی مدارس و شروع سال تحصیلی قرار داریم، به مدیران مدارس پیشنهاد می‌شود به منظور رعایت موارد بهداشتی، تهویه هوا و... زیرساخت‌های لازم را مهیا کنند.
علیمحمدی افزود: لازم است والدین نیز نسبت به رعایت موارد بهداشتی فرزندان با مدارس همکاری داشته باشند.
او بیان کرد: بر اساس اخرین آمار بدست آمده در ۲۴ ساعت اخیر، ۲۳ مورد مثبت کرونا در استان وجود داشته که از این تعداد ۱۳ مورد بستری در بیمارستان شدند و خوشبختانه موردی از فوت ثبت نشده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: در ماه شهریور نسبت به مرداد ماه موارد بستری و مثبت و مرگ و میر کاهش قابل توجه و چشمگیری داشته و زائرین برگشتی از اربعین نیز گزارش خاصی از بستری بیماری کرونا ارائه نشده است.
علیمحمدی در انتها عنوان کرد: در ۲ ماه اخیر تزریق واکسن رشد قابل توجهی نداشته، ۵۱ درصد دوز سوم و ۱۰ درصد دوز چهارم را تزریق کرده‌اند.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی معاون بهداشتی رعایت موارد بهداشتی