هشدار: آغاز پیک هشتم کرونا ویروس

۱۹ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۷ کد : ۳۱۷۵۶ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علم پزشکی اراک گفت: پیش‌بینی می‌شود مبتلایان به ویروس کرونا در ۲ تا سه هفته آینده در کشور افزایش یابد.
هشدار: آغاز پیک هشتم کرونا ویروس

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر «علی علیمحمدی» افزود: از بهمن ماه سال ۹۸ تا کنون ۳۹۲ هزار و ۲۵۵ نفر مورد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در این استان مشاهده شده و ۱۱۱ هزار و ۹۸۰ مورد از این تعداد مثبت بوده‌اند.

وی ادامه داد: سه هزار و ۲۹۷ نفر در این مدت به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند

معاون بهداشتی دانشگاه علم پزشکی اراک افزود: پوشش واکسیناسیون مرحله نخست در استان مرکزی ۹۵ درصد، مرحله دوم ۸۹ درصد، پوشش سوم ۵۰ درصد و پوشش مرحله چهارم چهار و نیم درصد بوده است.

علیمحمدی گفت: چهار نفر در هفته دوم دی ماه در استان مرکزی به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که نسبت به هفته نخست تغییری نداشته‌ است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود روند مبتلا به ویروس کرونا در ۲ هفته آینده افزایشی باشد.

گیتا نادری، خبرنگار وبدا مرکزی، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: معاون بهداشتی ویروس کرونا واکسیناسیون