تاثیرات سبوس گندم و نان های سبوس دار برسلامتی

۲۳ فروردین ۱۴۰۲ | ۲۰:۲۱ کد : ۳۳۵۴۷ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۲۲۹
پوسته‌ی دانه هایی چون گندم، برنج و جو را سبوس می نامند و آردی که شامل این پوسته ها باشد، آرد سبوس دار نام دارد.
تاثیرات سبوس گندم و نان های سبوس دار برسلامتی

به گزارش وب دا مرکزی، یادگاری رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی گفت: سبوس گندم و نان های سبوس دار پوست را در برابر آسیب رادیکال های آزاد ناشی از آلودگی هوا حفظ می کند. سبوس گندم و نان های سبوس دار منبع غنی از اسید فولیک می باشد که به مبارزه با رادیکال های آزاد می پردازد. سبوس یک ماده غذایی است که در اکثر محصولات آرایشی ضد پیری مورد استفاده قرار می گیرد.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی بیان کرد: سبوس موجود در نان های سبوس دار پوست را در برابر نور خورشید محافظت می کند و بعلت داشتن ویتامین های گروه ب برای پیشگیری از سفیدی و ریزش مو بسیار مفید است.

یادگاری با توجه به تاثیر مصرف سبوس گندم و نان های سبوس دار در لاغری گفت: از آنجا که سبوس گندم و نان های سبوس دار منبع غنی از فیبر می باشد می تواند در افزایش سوخت و ساز چربی در بدن موثر بوده و باعث لاغری شود. سبوس گندم وقتی در روده با آب ترکیب می شود، حجم محتوای روده را افزایش داده و باعث احساس سیری و کاهش دریافت غذا می شود .

گیتا نادری، خبرنگار وب د ا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

 

چهارشنبه 23 فروردین ماه 1402

کلید واژه ها: معاونت بهداشتی سبوس گندم نان های سبوس دار


نظر شما :