استان مرکزی در اجرای برنامه پزشک خانواده ۱۰۰ نفر ماما کمبود دارد
دکتر«علی علیمحمدی» روز دوشنبه در حاشیه گرامیداشت روز ماما در سالن دانشکده پزشکی اراک افزود: اکنون این استان از ظرفیت علمی و تخصصی ۱۱۰ ماما بهرهمند است.
وی بیان کرد: یکی از محورهای اصلی ارایه خدمات ماما در حوزه سلامت و پیشگیری است که با انجام این خدمات میتوان از هزینه بارداری در حوزه درمان کاست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با یادآوری قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که در سال ۱۴۰۰ در کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، گفت: وظایف ماماها در این بخش درمان در راستای ترمیم جمعیت مهم است و باید در انجام وظیفه کوشا باشند.
دکتر علیمحمدی افزود: اکنون کشورهای همسایه در حال افزایش جمعیت هستند و با نرخ باروری که در کشور ما وجود دارد، نمیتوان اصلاح جمعیت را انتظار داشت و در سه دهه آینده کشور با ابر بحران جمعیتی مواجه میشود.
وی با اشاره به اینکه نرخ باروری در کشور یک و ۵۵ صدم درصد است، بیان کرد: اکنون صدای این زنگ خطر به صدا درآمده و ۶ تا ۷ سال برای مواجه نشدن با این بحران فرصت است و استان مرکزی با نرخ باروری یک و سه دهم درصد در جایگاه سومین استان پیر کشور قرار دارد.
نظر شما :