دلیجان شهرستان منتخب اجرای برنامه پزشک خانواده

۱۱ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۳۲ کد : ۳۵۴۷۳ اصلی معاونت بهداشتی
پزشک خانواده از چند ماه گذشته در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر آغاز شد
دلیجان شهرستان منتخب اجرای برنامه پزشک خانواده

علیمحمدی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی، روز شنبه در نشست کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی در اراک گفت: پزشک خانواده از چند ماه گذشته در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر آغاز شد و مقرر است در دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها این طرح به صورت نمونه در یکی از شهرهای بالای ۲۰ هزار اجرا شود.

دکتر «علی علیمحمدی» افزود: این طرح به صورت نمونه در شهرستان دلیجان که دارای جمعیتی حدود ۵۰ هزار نفر است، آغاز شد.

وی ادامه داد: ارتقای سطح سلامت جامعه، کارآمدی حفاظت اجتماعی، افزایش مسئولیت پذیری به نیازهای جامعه، فرزندآوری و ارتقای جوانی جمعیت، از جمله اهداف این طرح است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: شهرستان‌های ساوه، خمین، اراک و محلات از شرایط لازم برای اجرای طرح پزشک خانواده برخوردارند.

علیمحمدی افزود: کمبود ۹ ماما و سه نفر مراقب سلامت برای اجرای طرح پزشک خانواده در شهرستان دلیجان از جمله مشکلات است.

کلید واژه ها: طرح خانواده پزشک خانواده علیمحمدی پزشک اراک شهرستان